johannaslivochvardag.blogg.se

2014-10-18
08:30:59

Jobbhelg!

Ja då vart det min jobbhelg igen...går fort när man har skoj =) Fick hoppa in förra lördagen då en kollega va sjuk så det har blivit mycket jobb på sista tiden. Men jag klagar inte. Trivs kanon!
Dessvärre så hinner jag inte med att träna =( När jag va hos min diabetessköterska sist så sa hon att jag måste få in träning...helst varannan dag. Så jag måste sätta mig ner och planera mitt liv så jag får ihop det med jobb, barnen och träningen. Lättare sagt än gjort. Funderar seriöst på att skaffa en personlig tränare så jag kommer igång. Tycker ju innerst inne att det är skitkul att träna. De få gångerna jag kommit iväg nu sista tiden så får jag alltid en kommentar av min sambo när jag kommer hem...att jag är så mycket gladare =) Å det stämmer...känner mig mycket lättare i sinnet.
 
I måndags så fick jag den nya bsmätaren Freestyle Libre. Denna apparat är verkligen ett steg i utvecklingen. Nu har jag en sensor på armen och sen så scannar jag med en mätare. Jag slipper sticka mig i fingrarna =) Fatta va skönt! Det som är nytt är att dena apparat mäter i vävnaden och har en liten fördröjning mot den vanliga bsmätaren som mäter i blodet och visar vad man ligger på just nu. Tror detta kommer bli kanon.